Шановні відвідувачі звертаємо Вашу увагу, що Відправлення відбувається того ж дня після 100% оплати за замовлення. Після оформлення замовлення менеджери обов'язково зв'яжуться з Вами!   
Каталог товарів
Гель-лаки
Новини
Оформлені та оплачені замовлення до 16:00 відправляються в той же день.
Якщо ви оформили і оплатили замовлення після 16:00 - відправка наступного дня.
(субота та недiля - вuхiднi)

Увага! Доставка Новою Поштою 1-2 дні від сплати замовлення.
Увага !!!
Відправлення післяплатою Немає, відправка товару здійснюється після 100% оплати за замовлення на картку банку або на розрахунковий рахунок !!!
Мінімальне замовлення від 300 грн !!!
Безкоштовна доставка здійснюється при замовленні на суму від 3000 грн після 100% оплати за замовлення !!!

Поради щодо вибору та використання манікюрних кусачок

Багато жінок знають, що манікюр буває двох видів: обрізний та необрізний. Для видалення кутикули при необрізному манікюрі використовуються спеціальні засоби, які розм'якшують її, а потім забираються за допомогою апельсинової палички. Процедура обрізного манікюру набагато складніша, і передбачає використання спеціальних манікюрних інструментів, таких як кусачки або ножиці. Шматочки для нігтів – це професійний інструмент, що дозволяє створити бездоганний манікюр. Вибір моделей дуже великий, через що можуть виникнути складності у майстра-початківця.

Різновиди манікюрних кусачок

Шматочки для манікюру можна сміливо класифікувати за двома критеріями: за формою та за призначенням.

За функціональним призначенням кусачки бувають для кутикули та для нігтьової пластини. Також у продажу можна зустріти моделі для педикюру, ширина лез яких набагато ширша, а розмір виробу менший.

Манікюрні кусачки за формою бувають класичними та прямими, а також у вигляді топірця та човника.

Види кусачок за матеріалом виготовлення

Ви можете купити кусачки для манікюру з різних сплавів, але найбільш оптимальним варіантом є медична сталь. Вона не піддається корозії і добре переносить будь-яку стерилізацію.

При виборі виробу також рекомендується звернути увагу на HRC, який відображає рівень твердості сплаву. Чим вищий маркер, тим якісніший та міцніший інструмент, а також довше лезо збереже свою гостроту. Наприклад, матеріал з твердістю 58 одиниць HRC довго залишатиметься гострим, а при падінні не пошкодиться.

Що важливо враховувати під час виборів манікюрних кусачок?

Крім матеріалу та форми, важливо також враховувати низку інших факторів перед покупкою.

  1. Симетричне змикання лез.
  2. Відсутність сколів та тріщин на виробі.
  3. Леза повинні бути заточені щонайменше на 3 мм.
  4. Довжина рукоятки повинна відповідати руці нейл-майстра.

Як правильно використати кусачки для манікюру?

Для запобігання появи задирок у майбутньому, зріз шкіри повинен здійснюватися однією рівною лінією. Процедура повинна проходити дбайливо та повільно, інакше є ймовірність травмування шкіри.

Рекомендації щодо догляду за манікюрними кусачками

  1. Тривалість дезінфекції має бути правильною. Занадто коротка - марна, занадто довга - призводить до руйнування сталі. Для процедури рекомендується використовувати дистильовану воду, оскільки водопровідна може містити велику кількість домішок, які призводять до утворення відкладень на інструменті.
  2. Манікюрний інструмент повинен зберігатися у спеціальній упаковці у сухому приміщенні.
  3. Після просушки кусачок на рухомі частини рекомендується нанести олію.

Крім перерахованих вище рекомендацій варто пам'ятати, що якісні манікюрні кусачки не можуть мати занадто низьку вартість. При виборі краще віддавати перевагу продукції перевірених виробників, а також ознайомитись з рекомендаціями та відгуками інших користувачів в Інтернеті.

Пропонуємо Вам звернути увагу на товари:
Viber Telegram WhatsApp Instagram