Шановні відвідувачі звертаємо Вашу увагу, що Відправлення відбувається того ж дня після 100% оплати за замовлення. Після оформлення замовлення менеджери обов'язково зв'яжуться з Вами!   
Каталог товарів
Гель-лаки
Новини
Оформлені та оплачені замовлення до 16:00 відправляються в той же день.
Якщо ви оформили і оплатили замовлення після 16:00 - відправка наступного дня.
(субота та недiля - вuхiднi)

Увага! Доставка Новою Поштою 1-2 дні від сплати замовлення.
Увага !!!
Відправлення післяплатою Немає, відправка товару здійснюється після 100% оплати за замовлення на картку банку або на розрахунковий рахунок !!!
Мінімальне замовлення від 300 грн !!!
Безкоштовна доставка здійснюється при замовленні на суму від 3000 грн після 100% оплати за замовлення !!!

Чого не можна робити перед манікюром

Не наносити крем та олії

Незважаючи на плачевний стан шкіри рук та кутикул, за два дні перед процедурою манікюру слід припинити використання жирних матеріалів. Справа в тому, що крем для рук і олія для кутикул зволожить поверхні, тим самим негативно вплине на якість зчеплення манікюрного покриття з нігтями. В результаті термін носіння гель-лаку значно скоротиться.

Уникати тривалого контакту з водою

Попередній контакт з водою, відвідування лазні та басейну додатково зволожує нігтьову пластину, що надалі руйнівно позначиться на готовому манікюрі.

Не зрізати кутикулу

Видаляючи суху кутикулу, можна зрізати занадто велику ділянку, а також травмувати шкіру або навіть занести інфекцію. Нерівномірно зрізану ділянку шкіри буде складно вирівняти майстру. Краще це завдання довірити професіоналу, інакше підсумковий результат манікюру може засмутити.

Не знімати гель-лак

Самостійне зняття старого манікюрного покриття з нігтя, що відріс, може призвести до пошкодження нігтьової пластини. Крім цього, можуть утворитися нерівності, через що гель лягатиме нерівномірно і надалі швидко відшарується.

Не видаляти птеригій

При використанні апельсинової палички або пушера для відсування та видалення птеригію, можна завдати шкоди нігтьової пластини, а також, як і в попередніх випадках, занести інфекцію.

Усунути тріщини на нігтях

Надлам, відшарування та тріщини манікюрного матеріалу на нігтях слід прибирати пилкою відразу після виявлення, оскільки гострий край може пошкодити одяг, подряпати та призвести до серйозного травмування нігтя.

Не коригувати форму нігтя

Обпилювання нігтів – це складна процедура, яка потребує певного навички. Краще її довірити професіоналу, інакше є ймовірність створення нерівностей, які складно усунути нейл-майстром без нарощування.

Пропонуємо Вам звернути увагу на товари:
Viber Telegram WhatsApp Instagram